Ανιχνευτικό εργαστήρι « Η σωστή διατροφή στις δραστηριότητες υπαίθρου της Κοινότητας Ανιχνευτών »


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Πειραιάς, 29 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 53 / 2020

ΠΡΟΣ : Αρχηγούς Συστημάτων Π.Ε Σαρωνικού

ΚΟΙΝ : Αρχηγούς Κοινοτήτων Π.Ε Σαρωνικού

ΘΕΜΑ : Ανιχνευτικό εργαστήρι « Η σωστή διατροφή στις δραστηριότητες υπαίθρου της Κοινότητας Ανιχνευτών»

Αγαπητοί Αρχηγοί,

Ο Κλάδος Ανιχνευτών της Περιφέρειας μας σε συνεργασία με τον καθηγητή Γεώργιο Μπόσκου του Χαροκόπειου πανεπιστημίου, διοργανώνει εργαστήριο με θέμα τη σωστή διατροφή των ανιχνευτών μας σε δράσης υπαίθρου (Χειμερινές και θερινές).

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και από ώρα 1:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Καλλιθέας Σαπφούς 21 τ.κ. 176 76.

Πώς θα μας βρεις : Με το τρένο κατεβαίνουμε στην στάση Ταύρος – Βενιζέλος και προχωράμε την οδό Αγ. Πάντων μέχρι να βρούμε την Σαπφούς . Με το λεωφορείο 040 στην στάση Άγιοι Πάντες, περνάμε στην πλευρά που είναι η εκκλησία επί της οδού Αγίων Πάντων και η δεύτερη κάθετος είναι η Σαπφούς.

Τι θα πληρώσεις : Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ κατά άτομο για τα υλικά που θα αγοραστούν.

Τι θα φορέσεις : Στολή ή μπλούζα δράσεων με μαντήλι και ένα πρόχειρο μπλουζάκι για να μην λερωθείτε.

Τι θα έχεις σαν Κοινότητα : Ιδιαίτερη Προσοχή παρακαλώ πολύ

Κάθε κοινότητα που θα έρθει θα πρέπει να έχει μαζί της τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη ώστε να μπορέσουν να μαγειρέψουν ανά τρία άτομα και μετά να φάνε (π.χ συσκευή γκαζιού με μπουκάλα, κατσαρόλα ενωμοτιακή τριών ατόμων ή μαγείρεμα σε καραβάνες) ότι ακριβώς παίρνουμε μαζί μας στις εκδρομές για να μαγειρέψουμε.

Τι θα φάμε : Στο εργαστήριο θα μαγειρευτούν δύο φαγητά και γλυκό, με υλικά τα οποία μπορούμε να τα έχουμε μαζί μας στο σακίδιο από μία απλή διήμερη εκδρομή έως και μία πολυήμερη εκδρομή.