top of page

Υλοποίηση εργαστηρίου «Τεχνική της Φωτογραφίας»


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Πειραιάς : 5 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 9 / 2019

ΠΡΟΣ : Βοηθούς Περιφερειακούς Εφόρους, Αρχηγούς Συστημάτων και Αρχηγούς Κοινοτήτων Ανιχνευτών

ΘΕΜΑ :Υλοποίηση εργαστηρίου «Τεχνική της Φωτογραφίας»

Αγαπητοί μου,

Η Π.Ε. Σαρωνικού σας προσκαλεί στο ανιχνευτικό εργαστήριο «Τεχνική της Φωτογραφίας». Ημερομηνία & ώρες : Κυριακή 17/3/19 (10:30-19:30) Τόπος : 1ο Σύστημα Ν/Π Περάματος (Πλατεία Σαλαμινομάχων, Αρμός) Συμμετοχή : 3€ (Καλύπτει αναμνηστικό, μπουφέ με σνακ) Αριθμός Συμμετεχόντων : 15-20 Ανιχνεύτριες/ες

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από τον φωτογράφο κ. Γιαβάση Δημήτριο και αποτελείται από θεωρητικό και από πρακτικό μέρος. Πιο αναλυτικά, οι συμμετέχοντες θα κάνουν γνωριμία τόσο με την φωτογραφική μηχανή σε τεχνικό επίπεδο (κλείστρο, διάφραγμα, iso κλπ) όσο και την καλλιτεχνική πλευρά της φωτογραφίας (φως, σκιές, κάδρο κλπ). Για την σωστή λειτουργία του εργαστήριου οι συμμετέχοντες καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους ψηφιακή φωτογραφική μηχανή dslr/mirrorless ή compact (αρκεί να έχει χειροκίνητες ρυθμίσεις διαφράγματος/κλείστρου κλπ. ΟΧΙ κινητά τηλέφωνα.

Για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία του εργαστηρίου καθώς και ιδιαίτερες οδηγίες, οι Ανιχνευτές και οι συνοδοί βαθμοφόροι, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν χρειάζεται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ονομαστικά, στέλνοντας email στο anixnpes@sep.org.gr, το αργότερο μέχρι την Κυριακή 10/03/2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Κωστάκος

Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Σαρωνικού

Επισυναπτόμενα αρχεία

bottom of page