top of page

Διήμερη Δράση Περιβάλλοντος Πόλης του Κλάδου Λυκοπούλων


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Πειραιάς : 9 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 11/ 2019

ΠΡΟΣ : Αρχηγούς Συστήματος & Αρχηγούς Αγελών

ΘΕΜΑ : Διήμερη Δράση Περιβάλλοντος Πόλης του Κλάδου Λυκοπούλων

Αγαπητοί μου Αρχηγοί

Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε!!! Οι μέρες, που όλες μαζί οι Αγέλες της Περιφέρειας μας, όλα μαζί τα λυκόπουλα μας, θα παίξουν, θα τραγουδήσουν, θα τρέξουν, θα κυνηγήσουν, θα χορέψουν…

Ύστερα από πολλές σκέψεις, αποφασίσαμε φέτος το 2ήμερο να γίνει εντός των ορίων της Περιφέρειας μας, γνωρίζοντας έτσι λίγο καλύτερα κάποια σημεία των περιοχών μας..

Οι Αγέλες μας θα συγκεντρωθούν στην πλ. Κοραή - Δημαρχείο Πειραιά, το πρωί του Σαββάτου, όπου και θα παίξουν μέχρι το μεσημέρι.. Το απόγευμα, καθώς και το βράδυ, θα είναι στην πλ. Καραϊσκάκη στον Άλιμο, όπου εκτός από άφθονο παιχνίδι και τραγούδι, θα συμμετάσχουν και στο πάρτι μας..

Η διανυκτέρευση μας θα γίνει σε σχολείο του Δήμου Πειραιά, κοντά στην πλ. Κοραή..

Την Κυριακή, οι Αγέλες θα μετακινηθούν στην πλ. Δαβάκη στην Καλλιθέα, όπου θα παίξουν, θα μάθουν κάποια σημαντικά πράγματα για την ανακύκλωση αλλά και την κυκλοφοριακή αγωγή..

Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται στα 20€ ανά λυκόπουλο και στα 10€ ανά βαθμοφόρο.

Μαζί με την ανακοίνωση, αποστέλλονται και οι αιτήσεις (βαθμοφόρου, λυκόπουλου, συγκεντρωτική).. Καταληκτική ημερομηνία για τη συμμετοχή μιας Αγέλης είναι η 22α Μαρτίου, όπου μέχρι εκείνη την ημέρα θα πρέπει να έχει κατατεθεί το 50% του συνολικού ποσού στον λογαριασμό της Alphabank(IBAN: GR8201404290429002340006111, Όνομα δικαιούχου: Θεοδοσίου Ζηνοβία), αναγράφοντας απαραιτήτως στην αιτιολογία την Αγέλη σας, καθώς και να έχει αποσταλεί η συγκεντρωτική δήλωση της Αγέλης στο annamariagr@yahoo.gr

Θα ακολουθήσουν και συμπληρωματικές ανακοινώσεις, ώστε όλοι οι βαθμοφόροι να γίνουν κοινωνοί της προσπάθειας που καταβάλλουμε για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης..

Με εκτίμηση

Μιχάλης Κωστάκος

Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Σαρωνικού

Επισυναπτόμενα αρχεία : 4

bottom of page