top of page

Κατασκήνωση!!!



Μια λέξη, χιλιάδες συναισθήματα που ξυπνούν είτε λόγω των αναμνήσεων άλλων κατασκηνώσεων, είτε επειδή σου δημιουργείται ο ενθουσιασμός να ζήσεις μια νέα εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη.


Κατασκηνώσεις υπάρχουν πολλές, αλλά η κατασκήνωση με την Oμάδα Προσκόπων είναι ΜΙΑ και τα έχει όλα. Η μοναδική αυτή εμπειρία ζωής θα σε φέρει σε επαφή με τη φύση όπου θα τη θεωρήσεις δεύτερο σπίτι σου και το δάσος θα είναι η αυλή σου. Θα χτίσεις το δικό σου κάστρο όπως το θέλεις εσύ από ξύλο και σχοινί, θα αποδειχθείς τρανός σεφ μαγειρεύοντας το λαχταριστό γεύμα σου, θα εξερευνήσεις νέα μονοπάτια που ίσως δεν έχει πατήσει κανένας ποτέ και θα κατακτήσεις κορυφές βουνών. Θα αποκτήσεις νέες γνώσεις από το πώς στήνουν μια σκηνή, μέχρι το να διαβάζεις τον χάρτη του ουρανού και κυρίως θα παίξεις μέχρι τελικής πτώσεως, νιώθοντας την περιπέτεια στο 100%, αφού θα πάρεις μέρος σε πρωταθλήματα, σε τηλεπαιχνίδια, θα λύσεις άλυτα βραδινά μυστήρια, θα γνωρίσεις από κοντά τους ήρωες σου και θα τραγουδήσεις γύρω από την πυρά έχοντας πάντα δίπλα σου την καλύτερη παρέα… την ενωμοτία σου!


Όσο μεγαλύτερη είναι η κατασκήνωση, τόσο μεγαλύτερη και η εμπειρία. Για αυτό το λόγο η Περιφέρεια Σαρωνικού, για πρώτη φορά στα χρονικά, σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις "Το Όνειρο". Ο Σαρωνικός, είναι μια αγκαλιά μέσα στην οποία χωρούν 27 Ομάδες Προσκόπων. Μαζί με αυτές, θα "Ταξιδέψεις" σε ένα μαγικό μέρος παρέα με τουλάχιστον 200 παιδιά σαν και εσένα! Με αυτόν τον Στόχο, όλα θα μπουν στον μεγεθυντικό φακό, οι μέρες θα πολλαπλασιαστούν, θα ανακαλύψεις ένα νέο -τεράστιο σε έκταση- δάσος, τα παιχνίδια θα είναι υπερπαραγωγή, θα ζήσεις περισσότερη περιπέτεια και κυρίως θα κάνεις νέους φίλους.


Το μέρος όπου θα γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα βρίσκεται στην πλαγιά του Παρνασσού, συγκεκριμένα στην Περδικόβρυση, στο Προσκοπικό Κατασκηνωτικό Κέντρο ‘Δημήτριος Ραν Αλεξάτος’. Περίπου 4 ώρες έξω από την Αθήνα σε υψόμετρο 1200 μέτρων απλώνεται ένας επίγειος παράδεισος γεμάτος έλατα και πολλά πλατώματα για ατελείωτο παιχνίδι. Για να δεις και εσύ εικόνες από το μέρος ή να μάθεις περισσότερα μπες στο http://perdikovryssi-sep.gr/ για να ρίξεις και μια ματιά και να πάρεις μια πρώτη ιδέα. Η ανυπομονησία, όσο θα περνάει ο καιρός, θα γίνεται και μεγαλύτερη αλλά σίγουρα αξίζει την αναμονή καθώς το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου! Όπως καταλαβαίνετε η κατασκήνωση μας θα πραγματοποιηθεί 19 με 28 Αυγούστου 2019 .


Μέσω της κατασκήνωσης των Προσκόπων Περιφέρειας Σαρωνικού σου υποσχόμαστε ότι θα ζήσεις 10 ολόκληρες μέρες γεμάτες περιπέτεια. Ένα συστατικό που αναζητούμε όλοι στην καθημερινότητα μας και υπάρχει ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται για να τη βρεις είναι να έχεις τα μάτια ανοιχτά για να τη δεις, την καρδιά για να τη νιώσεις και την καλύτερη παρέα για να την μοιραστείς. Το μονοπάτι είναι ένα και οδηγεί στον Παρνασσό! Δήλωσε τώρα συμμετοχή!


Τζα..ΜΠΟΡΩ με το ΣΑΡΩΝΙΚΟ!

bottom of page